2010. november 25., csütörtök

Pár szó a műhelyről


   Barabás Design egy olyan fejlődőben levő, folyamatosan bővülő, minőségi termékeket előállító műhely, mely kizárólag kézi munkával dolgozik. Fő foglalkozása a lámpa-, illetve a hangszerhuzat készítés, mindemellett megtervezi és kivitelezi a megrendelő változatos, különleges igényeit.
   A lámpák hagyományos kézi technikaival (hurkolással) készülnek, strapabíró kötélből. A megrendelőnek számtalan szín áll rendelkezésre, hogy megtalálja számára a legkedvesebb színkombinációt. Lámpa forma-alakítása határtalan, így bármilyen térbe beilleszthető, legyen szó hálószoba, nappali, fürdőszoba, pubról, kávézóról, teázóról, teraszról, mindenhol megállja a helyét, különleges egyedi hangulatot teremtve. Színes-, színváltós égőkkel tovább lehet fokozni, színesíteni az élményt.
   Hurkolt lámpatest nem igényel merevítést, szerkezeti tartást, önmaga felveszi azon formáját, amelyet a hurkolása során kapott. Anyagának köszönhetően rendelkezik azon tulajdonsággal, más lámpákhoz képest, hogy nem gyűrődik és kézi mosással tisztítható.
   A lámpák igényes és alapos előállítással készülnek, ugyanúgy mint a hozzá tartozó vázszerkezet. Többéves szakmai múltal rendelkező asztalos készíti, maximálisan odafigyelve a részletekre, minőségre. Vásárló, megrendelő dönthet lámpa vázának színéről. Számos lehetőség közül választhat: lakkozás, mely kiemeli a fa jellegzetességét; pácolás, mely karaktert ad a váznak; festés, mely által társíthatjuk szobánk színéhez.
     Barabás Design Műhely maximálisan nyitott a vásárlók elképzeléseinek a megvalósítására, nagy mértékben törekszik az ügyfél igényeinek a kielégítésére.